Aan alle mooie dingen komt een eind….

Zo ook aan mijn tijd bij Wijkel fysiotherapie. Na 6 jaar, met heel veel plezier, gewerkt te hebben binnen deze top praktijk heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Per 1 maart a.s. zal ik de Wijkel groep verlaten om mijn eigen praktijk te gaan starten.

Ik ben dankbaar voor de leuke en leerzame tijd die ik in dit vaardige en dynamische top team heb mogen werken. Vele leuke momenten hebben wij de afgelopen jaren samen mogen meemaken, veel hebben ik binnen Wijkel fysiotherapie kunnen leren. Ik heb de ruimte gekregen mij te ontwikkelen tot de therapeut die ik nu ben, de therapeut die klaar is voor de volgende stap in zijn carrière. Daarvoor wil ik een bijzonder woord van dank richten aan Ben. 

Voor de toekomst hoop ik dan ook dat onze praktijken kunnen blijven samen werken op het gebied van het delen van kennis en kunde, zodat wij ons blijven ontwikkelen en verbeteren om top fysiotherapie te blijven leveren. 

Dit afscheid is wat mij betreft geen vaarwel, maar een tot ziens!

Ik wens Ben, de Wijkel Groep en al haar medewerkers en patiënten alle goeds voor de toekomst. 

Ut geet uch good en blief gezonk!

Groetjes Erik Gerards