Afscheid collega’s

Bij de Wijkel Groep hechten we grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Die kwaliteit wordt bepaald door al onze medewerkers: van schoonmaak tot management en van receptie tot behandelaars. In onze werkwijze past het, dat medewerkers zichzelf dagelijks verbeteren, opleidingen volgen en hun vaardigheden bij schaven, in het belang van de patiënten. 

Als organisatie staan we niet stil en dat geldt ook voor de individuele medewerkers. Klanten waarderen dat met het cijfer 9. Heel, héél erg mooi!

Het gevolg is ook, dat medewerkers soms gevraagd worden om hun kennis en vaardigheden elders te gaan delen. We zien dat als positief: wij gunnen elke medewerker een glansrijke carrière als fysiotherapeut, zélfs als dat betekent dat die carrière bij een collega-praktijk wordt voortgezet. Het gebeurt zelfs dat onze mensen zó ver zijn, dat ze op eigen benen willen staan, met een eigen praktijk. Deze ontwikkeling van beginnend fysiotherapeut tot praktijk eigenaar, vervult de Wijkel Groep met trots!

Soms gaan ook voor ons de veranderingen snel en volgen momenten van afscheid elkaar verrassend snel op. Wij wensen daarom Eric, Betsy en Frans het allerbeste in hun nieuwe werkomgeving. Uiteraard zijn wij achter de schermen aan de slag om de opengevallen plaatsen op te vullen en doen we er alles aan om de gebruikelijke kwaliteit te blijven leveren.

De Wijkel Groep blijft streven naar die 9. U bent bij ons letterlijk in goede handen!