Bewegen met Fysio

 Wijkel Groep biedt diverse verantwoorde beweegprogramma’s met ondersteuning van een fysiotherapeut aan voor iedereen die door een lichamelijke beperking of een medische aandoening moeite heeft een actieve levensstijl te onderhouden. In het bijzonder voor mensen met:Het doel van deze beweegprogramma`s is om u, rekening houdend met uw klachten, weer aan het bewegen te krijgen, wat uw gezondheid ten goede komt en klachten kan verminderen.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een intake worden een aantal fysieke testen gedaan en in samenspraak met u een aantal doelen bepaald. Voorts gaat u gedurende 12 weken in een kleine groep oefenen en trainen onder begeleiding van een deskundige en gecertificeerde fysiotherapeut. De eerste 6 weken 2 x per week, daarna 1 x per week.

Tussentijds worden informatiebijeenkomsten gehouden om u meer inzicht te verschaffen in uw zieketebeeld. Ook wordt gekeken hoe u in de toekomst uw beweeggedrag kunt onderhouden.

Kosten en vergoeding

U kunt deelnemen aan de programma`s op verwijzing van huisarts of specialist. De kosten voor het beweegprogramma worden doorgaans (gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekeraar. Bekijk uw polis of neem contact met ons op.

Wijkel Bewegen Totaal en Leefstijl pakketten

Bewegen, gezonde voeding en een verstandige leefstijl gaan dus hand in hand bij het behouden van een goede of verkrijgen van een betere gezondheid. Binnen Wijkel groep werken gespecialiseerde coaches op al deze terreinen. Vraag gerust om advies!

Zònder medische indicatie?

Als voorstander van een actieve en bewuste levensstijl heeft Wijkel Groep uiteraard ook gedacht aan mensen die zònder medische indicatie aan hun gezondheid willen werken. Een gezonde levensstijl helpt immers mee klachten te voorkomen; en voorkomen is beter dan genezen!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze Bewegen Totaal abonnementen en Leefstijl pakketten of vraag één van onze medewerkers om advies.


Advies of afspraak maken?
Wijkel Groep staat voor zorg op maat!
Om te bepalen welk pakket het beste bij u past, of om een pakket op maat samen te stellen maken we graag een afspraak met u.

Bel Sandra of Lucienne via:


045 – 521 22 24

Voor Beweeg Programma’s kunt u terecht bij onderstaande praktijken:


Praktijk HEERLEN NOORD
Bokstraat 67
6413 AS Heerlen

Routebeschrijving

Praktijk HEERLEN CENTRUM
Akerstraat 27
6411 GW Heerlen

Routebeschrijving