Bewegen Totaal

 Onze praktijk biedt een totaal aanbod voor uw gezondheid en fitnessbehoeften. Of het nu gaat om kleine groepstraining, aquafitness of buitentraining voor 55+, we hebben iets voor iedereen. Onze gecertificeerde instructeurs zorgen ervoor dat uw trainingen veilig en effectief zijn, terwijl u wordt aangemoedigd om uw doelen te bereiken. Wij bieden ook een persoonlijke begeleiding en advies aan, zodat u niet alleen uw fitnessdoelen kunt behalen, maar ook uw algehele gezondheid kunt verbeteren. Of u nu een beginnende of gevorderde sporter bent, onze totale service biedt u alles wat u nodig heeft om uw gezondheid en fitness naar een hoger niveau te tillen.

Ons trainingsaanbod

Small group training

Onze kleine groepstraining biedt een intieme en persoonlijke fitnesservaring voor mensen die hun gezondheid en fitness willen verbeteren. Met een wekelijkse sessie krijg je de kans om nauw samen te werken met een gecertificeerde trainer en een kleine groep gelijkgestemde individuen, die je ondersteuning en motivatie bieden terwijl je je richt op je fitnessdoelen. Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, onze kleine groepstraining is de perfecte manier om je fitness naar een hoger niveau te tillen. Onze trainingen vinden plaats op de Bokstraat 67, 6413 AS Heerlen.

Beweegtuin 55+

Binnen onze kleine groep training bieden we ook nog een buitentraining voor 55+. Deze biedt een unieke manier om de gezondheid en fitness van oudere volwassenen te verbeteren. De trainingen worden gegeven in de buitenlucht, waardoor u kunt genieten van de voordelen van frisse lucht en natuurlijke omgeving. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van uw uithoudingsvermogen, flexibiliteit en kracht. Dit alles maakt het een leuke en effectieve manier om in vorm te blijven en uw gezondheid te verbeteren. Onze Beweegtuin start op de parkeerplaats op de Kamperheideweg 2, 6414 AL Heerlen.

Hydrotherapie

Onze aquafitness biedt een unieke manier om je lichaam te trainen en te versterken, terwijl je geniet van de vele voordelen van water. De weerstand van het water helpt om spieren te versterken en vet te verbranden, terwijl het ook de druk op de gewrichten vermindert. Onze gecertificeerde instructeurs leiden u door een reeks oefeningen die zijn ontworpen om uw uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie te verbeteren. Of je nu een beginnende of gevorderde sporter bent, onze aquafitness-sessies zijn geschikt voor iedereen. Dit maakt het een leuke en effectieve manier om in vorm te blijven. Onze Aquafit vindt plaats in zwembad De Bronspot, Koutenveld 1b. 6441 CM Brunssum.

Boek uw training
Aanbod abonnementen

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke abonnementen, al onze abonnementen zijn in overleg te pauzeren. Wel zo handig mocht u een langere periode verhinderd zijn.


Vragen?Bel Sandra of Lucienne via:

045 – 521 22 24


Boek uw training


Online oefeningen

Image


Abonnementhouders


Sporten één keer per week (3m)

Wat? Small group training & bewegen 55+

Hoelang? 3 maanden

Kosten? €32 per maand

Training gemist? Geen probleem deze kunt u de week erna inhalen.


Sporten één keer per week (12m)

Wat? Small group training & bewegen 55+

Hoelang? 12 maanden

Kosten? €30 per maand

Training gemist? Geen probleem deze kunt u de week erna inhalen.


Sporten onbeperkt per week (3m)

Wat? Small group training & bewegen 55+

Hoelang? 3 maanden

Kosten? €60 per maand


Sporten onbeperkt per week (12m)

Wat? Small group training & bewegen 55+

Hoelang? 3 maanden

Kosten? €55 per maand


Hydrotherapie  één keer per week (3m)

Wat? Aquafit

Hoelang? 3 maanden

Kosten? €45 per maand


Hydrotherapie  één keer per week (12m)

Wat? Aquafit

Hoelang? 3 maanden

Kosten? €40 per maand

Strippenkaarten

Onze strippenkaarten bieden een flexibele en betaalbare optie voor degenen die regelmatig gebruik willen maken van onze diensten. Met een strippenkaart krijgt u 10 keer de mogelijkheid om deel te nemen aan onze kleine groepstraining, hydrotherapie of buitentraining voor 55+. Dit geeft u de vrijheid om uw trainingen te plannen wanneer het u uitkomt, in plaats van gebonden te zijn aan een vast tijdschema. Het is een ideale optie voor mensen die zich willen committeren aan een regelmatige oefen routine.


Strippenkaart 10x Small group training (6m)

Wat? Small group training & bewegen 55+

Hoelang? Geldig voor 6 maanden

Kosten? €110


Strippenkaart 10x Hydrotherapie (12m)

Wat? Hydrotherapie

Hoelang? Geldig voor 12 maanden

Kosten? €140

Afsluiten en plannen via AppyBee App

Al onze abonnementen en strippenkaarten bieden we uitsluitend via de Wijkel app aan. Hierdoor krijgt u als abonnementhouder meer inzicht in uw trainingstijden en kunt u deze zelf inplannen. U kunt zelfs een pauze in het abonnement in lassen tijdens een vakantie of bij ziekte.

Hiervoor dient u de AppyBee app voor Wijkel te installeren en een account aan te maken.

Registreer nu

U kunt daarna in de app een abonnement of strippenkaart afsluiten en een training boeken. Mocht u vragen hebben of heeft u hulp nodig bij het installeren vraag dan een van onze trainers, therapeuten of de secretaresses om hulp.