Corona info Wijkel

Beste cliënt van de Wijkel Groep

Het zijn bizarre tijden. Tijden waarin veel onzeker is. De tweede golf die men zo heeft gevreesd, is er dan toch gekomen. Covid-19/corona houdt ons allen nog steeds in haar greep. De gevolgen van corona worden steeds meer en meer zichtbaar in onze maatschappij. Inmiddels kent ook u wel iemand die besmet is of is geweest met het covid-19 virus. Allemaal krijgen we te maken met maatregelen om het virus onder controle proberen te krijgen. Maatregelen die forse inbreuk maken op het algemene dagelijkse leven. Maatregelen die onzekerheden met zich meebrengen. Kan en mag ik weer naar het werk? Gaat mijn behandeling nog wel door? Is er nog ruimte voor recreatie en ontspanning? Maatregelen die wij allemaal wel kennen en waar we allemaal wel wat van vinden. Maatregelen die ook kunnen zorgen voor angst voor het corona virus. Angst om ziek te worden of anderen te besmetten. 

Bij de Wijkel Groep begrijpen wij uw angst en uw zorgen. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn. Om dit te kunnen blijven doen hebben ook wij een aantal maatregelen moeten treffen om uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen. 

Zo hebben wij in onze tuin een grote tent gebouwd om ervoor te zorgen dat u toch uw trainingsprogramma kunt blijven doen. Ook zijn er voldoende desinfectie punten waar u uw handen kunt desinfecteren. Wij willen u dan ook vragen om uw handen te desinfecteren wanneer u onze praktijken betreedt. Eenmaal binnen verzoeken wij u, uw handen regelmatig te reinigen. 

U kunt van onze kleedruimten gebruik blijven maken. Echter, douchen is vanwege de maatregelen rondom corona tijdelijk niet mogelijk. 

Vooruitlopend op een eventuele landelijke mondkapjes plicht, introduceert de Wijkel Groep deze plicht al in alle praktijken. Onze therapeuten dragen tijdens de behandeling en het verplaatsen in de praktijk een mondkapje. Vanaf heden dient ook u als cliënt een mondkapje te dragen tijdens de behandeling of wanneer u zich door de praktijk beweegt. In de oefenzaal bent u niet verplicht een mondkapje te dragen aangezien in de oefenzaal de 1,5 meter maatregelen beter kunnen worden gehandhaafd. Indien u door medische redenen (bijv. COPD) moeite hebt met het dragen van een mondkapje kunt u dat bij uw therapeut kenbaar maken.

Uiteraard geldt nog steeds dat u bij klachten thuis blijft en uw afspraak annuleert. 

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en blijven voor u klaar staan wanneer u klachten en/of vragen heeft.

Blijf gezond, samen krijgen wij corona onder controle!!

Met vriendelijke groet,

Team Wijkel