Even voorstellen: Andre Gillissen

U heeft hem vast en zeker wel al in een van onze praktijken gezien; Andre Gillissen. 

Sinds november j.l is Andre werkzaam als revalidatie trainer bij de Wijkel groep. Andre is 27 jaar oud en komt uit Heerlen. Voorheen is hij werkzaam geweest als personal trainer. Andre citeert:

Ik sta voor een rustige en technische aanpak en heb veel passie voor het vak en wil zichzelf blijven ontwikkelen. Ik ga voor geen extreme veranderingen maar voor een duurzame aanpak met kritisch oog op een gezonde leefstijl. Hij is dan ook heel blij met de overstap naar de Wijkel groep; een praktijk waar ze veel expertise in huis hebben en waar ik nog veel van kan leren. 

In zijn vrije tijd is Andre te vinden op het voetbalveld. Andre speelt op het 1e elftal van Heksenberg/NEC `92 en heeft de gehele jeugdopleiding bij Groene Ster doorlopen. Ook gaat hij graag met zijn vriendin Naomi lekker uit eten en ze houden van het maken van mooie reizen samen. 

Andre is dinsdagochtend en donderdag de gehele dag werkzaam op de Bokstraat, maandag in het VIE-gebouw in Kerkrade en op vrijdag op de locatie Akerstraat en in het zwembad de Bende in Landgraaf.