Even voorstellen: Anne Gabriëls

In de zaal op de Bokstraat kent iedereen Anne. Al 8 jaar in dienst als AR-Trainer bij Wijkel Groep. Na haar huwelijk gaat ze als Anne Gabriëls door het leven en is moeder van een jongetje en een meisje en ze wonen in Heerlen.

Velen kennen haar echter als Anne Handels die 5 jaar lang volleybalprofessional was, waarvan ze 3 jaar lang in de Belgische Eredivisie speelde. 20 uur trainen per week combineerde ze met haar studie als Life Style professional aan de Fontys Sporthogeschool in Sittard en werken. Dat vergde uiteraard een enorme discipline, maar ze kon meteen alles wat ze leerde over voeding en beweging in de praktijk brengen.

Die topsportersmentaliteit komt haar tegenwoordig nog steeds van pas. Zo weet ze dat gedragsverandering vanuit de mens zelf komen. Ze kan er wel bij helpen en handvatten aanreiken, maar men moet wel willen. Nog steeds heeft ze een ijzeren discipline en sport ze nog gemiddeld 7-8 uur per week aan volleybal, yoga, boksen en fitness.

Dit doet ze nog naast haar baan en de verzorging van haar kindjes. De opvang wordt geregeld met haar man, die wisseldiensten draait, en haar moeder.  Ook vindt ze nog tijd om een opleiding als Leefstijl Coach te volgen en zo de accreditatie van zorgverzekeraars te verkrijgen voor het geven van leefstijlprogramma.

Naast te ontspanning door sport en beweging eet ze graag lekker buiten de deur of zit ze op een terras met haar vrienden.