Even voorstellen: Cliff Pötgens

Cliff is een nieuw gezicht bij Wijkel Fysio op de Bokstraat. Deze 22-jarige Heidscher jong studeerde in juni af als fysiotherapeut op de Hogeschool Zuyd in Heerlen en is sinds 2 maanden bij ons in dienst

Ondanks dat hij nog thuis woont is hij al bijna 8 jaar samen met zijn vriendin en maken ze plannen om te gaan samenwonen. Maar dat is nog niet zo makkelijk omdat ze beiden pas zijn afgestudeerd en hun eerste baan hebben.

Naast zijn baan bij Wijkel is Cliff ook nog parttime docent aan Hogeschool Zuyd. Zo doceert hij praktijklessen aan 1e en 2e jaar studenten. Een en ander kwam voort uit een tekort aan docenten tijdens de Corona periode. De taak als inval docent beviel Cliff en de Hogeschool zo goed dat dit heeft geresulteerd in een vaste aanstelling als docent fysiotherapie.

In zijn vrije tijd is Cliff op het voetbalveld te vinden bij Groene Ster uiteraard. Daar voetbalt hij al sinds zijn 4e. Nu op het 2e elftal, maar hij is ambitieus en wil altijd winnen en uiteraard zo hoog mogelijk spelen. 

Ook in zijn werk wil hij de top bereiken. Waar zijn plafond ligt dat weet ie nog niet, misschien in de toekomst een eigen praktijk. Samen met vrienden van de opleiding fysiotherapie hebben ze het er wel eens over gehad om ooit samen een praktijk te beginnen.  

Aan een specialisatie of richting denkt Cliff nu nog niet, hij wil eerst even meer ervaring op doen en kijken wat er op zijn pad komt. De combi fysiotherapeut en docent bevalt hem nu ook prima.

Wij heten Cliff van harte welkom in onze praktijk en wensen hem veel succes toe!