Even voorstellen: Debby Schouten

Het nieuwste gezicht bij Wijkel Fysio is Debby Schouten (31). Geboren in Hoensbroek, maar tegenwoordig woonachtig in Bekkerveld. Debby zal als algemeen fysiotherapeut, oedeemtherapeut en oncologisch fysiotherapeut haar werkzaamheden uitvoeren op alle vestigingen, vier dagen per week.

Na haar studie fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen heeft ze oedeemtherapie gestudeerd aan het Nederlands Paramedisch Instituut in Papendal. Momenteel is ze bezig met haar Master Oncologie opleiding bij De Berekuyl in Hierden, bij Harderwijk, waar ze één keer per twee weken een dag naar toe reist. Daarbij volgt ze ook nog cursus Parkinson bij het Parkinson Netwerk.

Eerder werkte ze bij fysiotherapie praktijken in Heerlen, Koningsbosch en Hulsberg. In haar spaarzame vrije tijd probeert ze toch ook twee keer per week te hardlopen. Daarnaast houdt deze geboren Bourgondiër van lekker eten buiten de deur en organiseert ze elke twee maanden een 6-gangen diner, met bijpassend wijntje, afwisselend bij één van de zes vriendinnen in het kookclubje.

Carnaval viert ze ook samen met vriendinnen waarmee ze samen jaarlijks hun eigen pakjes creëert. Om tot rust te komen kan ze ook genieten van een goede literaire thriller of liefdesverhaal.

We heten Debby van harte welkom binnen ons team en wensen haar veel succes toe!