Even voorstellen: Dennis Rikers

Deze geboren en getogen Maastrichtenaar (29) woont daar samen met zijn vriendin. Hij werkt sinds 1 juni bij Wijkel Fysio als algemeen fysiotherapeut op maandag, woensdag en vrijdag. Op vrijdag geeft hij de revalidatie buiten training aan sporters en dat is waar zijn hart ligt, het trainen van sporters.

En dat zie je ook aan zijn opleiding. Nadat hij zijn CIOS-opleiding voltooide met als keuzevak judo liep hij stage bij defensie in Eindhoven. Daar komen ook zijn goede communicatieve vaardigheden vandaan. Dat Dennis gedreven is in wat hij doet blijkt wel uit het feit dat hij het in 2,5 jaar van witte band tot 2e dan schopte in judo en op hoog niveau wedstijden bestreed. Naast voetbal in de zaal en het veld speelt hij sinds kort ook basketbal.

Toch had hij na het CIOS het idee nog niet klaar te zijn en zo startte hij met de opleiding fysiotherapie en heeft hij er bewust voor gekozen om parttime bij twee fysiotherapiepraktijken te gaan werken. Naast bij Wijkel werkt hij ook bij een fysio praktijk in Maastricht die voornamelijk op rugklachten gespecialiseerd is. En beide ervaringen vindt hij belangrijk voor zijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is hij privé ook nog als personal trainer actief.

Dennis heeft een fascinatie voor sportblessures en daar wil hij zich in de toekomst dan ook verder in specialiseren met de Master Sportfysiotherapie. Maar eerst een aantal jaren ervaring opdoen is nu het devies. De komende weken zal het hij druk genoeg krijgen, want hij kreeg deze week de sleutel van hun nieuwe woning.

Wij heten Dennis van harte welkom binnen ons team en wensen hem veel succes toe!