Even voorstellen: Kevin Janssen

Een nieuw gezicht bij Wijkel Fysio is Kevin Janssen (23) uit Terwinselen. Kevin is als algemeen fysiotherapeut twee dagen per week werkzaam bij onze praktijk aan de Bokstraat. Na zijn opleiding fysiotherapie aan de Zuyd Hogeschool in Heerlen combineert hij zijn werkzaamheden als fysiotherapeut met een 4-jarige universitaire studie osteopathie aan de IAO (International Academy of Osteopathy) in Antwerpen.

Naast zijn werk en studie is de geboren Kerkradenaar ook nog te vinden op het voetbalveld waar hij als centraal verdedigende middenvelder speelt in de 4e klasse bij FC Kerkrade West. Voetbal is zijn grootste passie en natuurlijk zijn vriendin Fleur, die werkzaam is in de gehandicaptenzorg en dit jaar Pedagogiek gaat studeren. Daarnaast doet hij ook nog aan fitness. In zijn spaarzame resterende vrije tijd drinkt hij graag met vrienden een biertje.

Kevin kan goed met mensen overweg en is dan ook niet om een praatje verlegen. Mensen helpen is zijn tweede natuur. Hij droomt ervan om in de toekomst een eigen Osteopathie praktijk te openen, maar komende tijd voelt hij zich bij Wijkel Fysio op de juiste plek! Wij heten Kevin van harte welkom en wensen hem veel succes!