Even voorstellen: Lucienne Joosten

Wanneer u belt voor een afspraak is de kans groot dat u Lucienne aan de telefoon krijgt. Ook bij een bezoek aan onze praktijk in de Bokstraat begroet deze altijd goedlachse dame u vriendelijk. Want goeie zin heeft ze bijna altijd in de vijfeneenhalf jaar die ze als receptioniste/secretaresse bij Wijkel werkt. Ze is verantwoordelijk voor de telefoon, het maken van afspraken en het agendabeheer. Daarnaast is ze zoals ze zelf zegt ‘manusje van alles’ en draait ze ook haar hand niet om voor een wc-verstopping.

Ze is geboren in Passart, maar woont al 14 jaar samen in Treebeek met haar eigen twee zonen, haar man en zijn drie zonen. ‘Mijn vijf jongens’, noemt ze ze zelf. Voordat Lucienne bij Wijkel in dienst kwam, werkte ze bij een Podotherapeut en bij zwembad in de Bende in Landgraaf. Maar bij Wijkel zit ze echt op haar plek.

Haar vrije tijd brengt ze graag in haar tuin door, waar ze het ook fijn vindt om in bezig te zijn. Daarnaast wandelt ze met haar hond, maar altijd met muziek om haar heen. Ook op het werk kun je haar ook vaak zingend aantreffen bij haar favoriete muziek uit de jaren 70, 80 en ook wel jaren 90.

In het weekend trekt ze er ook graag op uit. Toerend achterop bij haar man op de motor. Ook is Lucienne een fan van goed uit eten. “Niet even snel naar de pizzeria of de Griek, maar lekker uitgebreid een paar uur zitten, dat vinden we heerlijk”, zegt ze lachend. Haar favoriete vakantieland is Italië. “Vanwege het eten, maar ik ben ook heel blij als ik weer thuis ben, zeker bij goed weer ben ik graag thuis!”. En dan roept de plicht weer: Een mevrouw aan de balie die ze vriendelijk te woord staat…