Even voorstellen: Maaike Scheijen

Ook nieuw bij Wijkel Fysio is de 22-jarige Maaike Scheijen. Ze woont nog thuis bij haar ouders in Voerendaal en heeft een vriend. Maaike studeerde in juli af als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Door haar vwo-achtergrond kon ze de 3-jarige versnelde opleiding doorlopen. 

Vanaf 1 september werkt ze 24 uur bij ons. Dinsdag en donderdag op de Bokstraat en maandag bij VIE in Kerkrade, waar de mensen die terugkeren op de arbeidsmarkt helpt met begeleid bewegen. Op woensdag en vrijdag is ze weer in de schoolbanken te vinden voor een Masteropleiding Healtcare Policy, Innovation & Management. Ze vindt leren gewoon leuk en tijdens haar scriptie kwam ze erachter dat de onderzoek kant haar wel lag.

Ze sluit niet uit dat ze later nog een specialisatie in de fysiotherapie gaat doen. Daarbij denkt ze nu aan manuele therapie. Maar dat komt later. Eerst deze master afsluiten en ervaring opdoen. Goed worden in alles wat ze doet, dat wil ze bereiken. Niet alleen in het vak, maar ook in de omgang met mensen.

In haar vrije tijd is Maaike op de tennisbaan of padel court te vinden. Als ze niet buiten met de hond aan het lopen is, want ze geniet van het buiten zijn.

Wij heten Maaike van harte welkom binnen Team Wijkel en wensen haar veel succes!