Even voorstellen: Nadia Coolen

Vanaf 15 januari is Nadia Coolen (24) uit Stein het team fysiotherapeuten bij Wijkel komen versterken. Tijdens haar opleiding aan het CIOS in Sittard werd ze geplaagd door een aantal blessures, door het vele sporten binnen haar opleiding en ook als fanatiek handbal keepster. Ze bezocht toen vaak een fysiotherapeut en ze sprak met haar therapeut veel over het menselijk lichaam en hoe patiënten zo snel mogelijk weer gezond te krijgen. Haar interesse voor het vak was gewekt en na afronding van het CIOS startte ze dan ook haar opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. In december ronde ze deze opleiding met succes af, na een periode van extra stage op haar eigen verzoek.

Bij Fysiotherapie Wijkel wil Nadia eerst verder ervaring opdoen als fysiotherapeut, alvorens zich te willen specialiseren in de zorg voor ouderen en sport. Op korte termijn wil ze graag een cursus Dry Needling gaan volgen, omdat ze ziet hoe goed deze techniek helpt bij de behandelingen. Ondanks dat ze nu zelfstandig patiënten behandeld voelt ze geen druk. Ze kan altijd terugvallen op de expertise bij de andere fysiotherapeuten en wordt daarbij prima begeleid.

Nadia vindt haar afleiding en ontspanning in handbal, afspreken met vriendinnen en reizen. Zo zag ze al vele landen in Azië, Zuid Amerika en Zuid Afrika. In mei staat een reis naar Peru gepland met onder ander bezoek aan Machu Pichu.

We heten Nadia van harte welkom binnen Team Wijkel en wensen haar veel succes en werkplezier toe!