Even voorstellen: Ryan Cranen

Hij is geen onbekende in Heerlen centrum, de Bokstraat of bij de Hydro gym. Ryan Cranen (22) uit Heerlen, Heerlerbaan loopt al sinds 2 jaar diverse stages bij Wijkel Fysio. Deze week studeerde op het CIOS is Sittard af in sport- en bewegingsagogie. Daarmee kon hij werken bij instellingen met mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking, maar hij koos toch voor de functie van AR trainer bij Wijkel. Mede omdat hij het onderdeel revalidatie binnen zijn studie toch nog net interessanter vond. En het contact met mensen daar geniet hij van.

De fijne kneepjes in de praktijk leerde hij van Eugene en nu is hij met name te vinden in het zwembad als ondersteuning van Melvin en Maurice. De komende maanden valt hij nog in voor Eugene en Kasper, binnen een urencontract, maar per 1 september zal hij in dienst treden.

Tafeltennis is zijn sport en hij luistert graag naar muziek en bezoekt festivals zoals Pinkpop. Samen met zijn vriendin Melle gaat hij ook graag uit eten en hij noemt zichzelf dan ook een levensgenieter. In september start hij met een cursus sportmasseur van 8 maanden. Wat daarna komt, dat ziet hij dan wel weer. Hij heeft het in ieder geval naar zijn zin bij ons!

Wij heten Ryan dan ook officieel welkom en wensen hem veel succes in zijn functie!