Fysiotherapie Brunssum

 


Fysiotherapie bij Wijkel

Fysiotherapie bij Wijkel Groep staat garant voor de hoogst mogelijke kwalitatieve zorg.

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn goed opgeleid en vaak gespecialiseerd in bepaalde behandelingen of klachten. Daarbij beschikt Wijkel Groep over moderne apparatuur en een breed scala aan behandelingsmogelijkheden.

Wij adviseren, begeleiden en behandelen bij stoornissen in houding en/of bewegen. Dat kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart, lymfebanen en huid kunnen worden behandeld.

Herstel en versterken

Wijkel Groep vult de fysiotherapeutische behandeling aan met actieve oefentherapie. Hiermee versterken we uw gezondheid en verminderen we de kans op toekomstige klachten.

Naast fysiotherapie biedt Wijkel Groep revalidatietrajecten en begeleiding bij een gezonde leefstijl.

Zorg op maat

Wijkel Groep levert maatwerk. Geen enkele cliënt is hetzelfde. Daarom wordt bij iedereen individueel bekeken welke behandelmethode de voorkeur heeft. Een goed contact tussen u en de behandelaar is daarom van groot belang.

Samen met ons werkt u aan het herstel van uw gezondheid. Ieder met een eigen verantwoordelijkheid, maar met hetzelfde doel: fysiek en mentaal beter kunnen functioneren.

Voor sommige behandelingen is een samenwerking tussen een fysiotherapeut en een andere behandelaar de beste oplossing. Wijkel Groep biedt waar nodig multidisciplinaire zorg. Hierbij wordt samengewerkt met de ergotherapeut, psycholoog, life-coach en voedingsadviseur.

Voor fysiotherapie kunt u terecht vanuit o.a. Heerlen, Heerlerheide, Hoensbroek, Brunssum en Treebeek

De therapeuten bij Wijkel Groep

Als patiënt vindt u het belangrijk om zich op het gemak te voelen bij een behandelaar. Daarom hebben wij een goede verdeling van mannelijke en vrouwelijke therapeuten in dienst van verschillende leeftijden.

Maak kennis met ons team.

Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in diverse therapieën om u op de best mogelijke zorg te kunnen geven zoals. Een fysiotherapeut kan zich na de basisopleiding verder ontwikkelen door een vervolgopleiding in de vorm van een verbijzondering of (deel)specialisaties.

Wijkel Groep heeft Master fysiotherapeuten met de volgende verbijzonderingen:
Daarnaast zijn onze fysiotherapeuten geschoold in de volgende specialisatie of deel opleidingen:


Advies of afspraak maken?Bel Sandra of Lucienne via:

045 – 521 22 24
Voor fysiotherapie kunt u vanuit Brunssum terecht bij:

Praktijk BRUNSSUM / HOENSBROEK
Treebeekstraat 31
6446 XN Brunssum

Routebeschrijving

Afspraak aanvragen