Ga jij voor een gezondere leefstijl?

Vanaf 1 mei 2020 biedt Wijkel Groep de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) aan.

Dit is een programma van 24 maanden dat bestaat uit 16 groepsbijeenkomsten en 8 individuele coaching gesprekken. Samen kijken we naar welke veranderingen in jouw leefstijl een groot effect kunnen hebben en geven we je inzicht in de verschillende leefstijlonderwerpen: voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress.

Dit traject wordt vergoed vanuit de basisverzekering, er zijn dus geen eigen kosten aan verbonden. Deze tijd vraagt om speciale maatregelen, we weten niet hoe lang deze regels blijven gelden, het is dan ook mogelijk om de eerste periode vanuit thuis/online te volgen.

Voor wie:

  • Volwassenen die een BMI boven de 25 hebben met risicofactoren voor hart en vaatziekten, diabetes mellitus type 2 of de aanwezigheid van slaapapneu of artrose.
  • Volwassenen met een BMI boven de 30.

De huidige periode leert ons dat het erg van belang is om goed voor ons lijf te zorgen. Door middel van een gecombineerde leefstijl interventie willen wij u graag daar in begeleiden. Kijk op onze pagina Gecombineerde Leefstijl Interventie voor het programma.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 045 – 521 22 24 of via e-mail bij Anne Handels a.handels@wijkel-groep.nl.