Lage rugpijn

Rugklachten zonder een duidelijk aanwijsbare oorzaak komen vaak voort uit een stoornis in spieren, pezen, botten of gewrichten in de onderrug. Vaak als gevolg van overbelasting, instabiliteit of artrose.

Om de pijnklachten te verminderen wordt u bij Wijkel Fysiotherapie behandeld door een manueeltherapeut. Deze therapeuten zijn in het bijzonder geschoold om uw stoornissen, die uw pijn veroorzaken, effectief te behandelen. Onze Master Manueeltherapeuten zijn: Ralph Moonen en Maurice Rademacher.

Zij gebruiken verschillende technieken zoals artropraxie (mobiliseren van gewrichten), manipulatie en detoniseren in combinatie met dry needling en/of medical taping om uw klachten te verminderen. Daarnaast kunnen we, in combinatie met de medisch fitness trainer, een beweegprogramma voor u samenstellen.

Hiermee gaat u “actief revalideren” waardoor u weer met een pijnvrije rug kunt gaan bewegen. Hierdoor wordt bewegen weer een plezier.

Heeft u rugklachten of vragen? Aarzel dan niet en neem telefonisch contact met ons op via 045 – 521 22 24. Wij helpen u graag verder.