Voor een gezonde leefstijl

 


Kies het Leefstijl Pakket dat bij u past

Wanneer u bij Wijkel Groep behandeld wordt om te herstellen van medische klachten, wordt dit veelal vergoed via de zorgverzekeraar. Zodra u echter zonder medische indicatie gebruikt maakt van onze diensten, omdat deze passen bij een gezonde leefstijl, worden de kosten door geen enkele zorgverzekeraar vergoed.

Als voorstander van een actieve en bewuste levensstijl, hebben wij hiervoor een oplossing bedacht. Immers, een gezonde levensstijl helpt klachten te verminderen of voorkomen; en voorkomen is beter dan genezen!

Dus, wilt u meer bewegen, maar u vindt het moeilijk dat alleen te doen? Kunt u wel wat advies gebruiken over uw voeding, bijvoorbeeld om wat kilo’s kwijt te raken of op uw streefgewicht te blijven? Heeft u door uw drukke bestaan pijnklachten, maar geen medische indicatie? Dan bent u bij Wijkel aan het juiste adres.

Wij hebben verschillende mogelijkheden naar behoefte en budget. Hierbij kunt u kiezen uit:
Aanmelden

Klik op onderstaande button voor het aanmeldformulier. Vul uw gegevens in dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bepalen we welk pakket het beste bij u past.

Aanmeldformulier
Wijkel Leefstijl Programma


Advies of afspraak maken?
Wijkel Groep staat voor zorg op maat!
Om te bepalen welk pakket het beste bij u past, of om een pakket op maat samen te stellen maken we graag een afspraak met u.

Bel Sandra of Lucienne via:


045 – 521 22 24

Voor Leefstijl Programma’s kunt u terecht bij onderstaande praktijken:


Praktijk HEERLEN NOORD
Bokstraat 67
6413 AS Heerlen

Routebeschrijving

Praktijk HEERLEN CENTRUM
Akerstraat 27
6411 GW Heerlen

Routebeschrijving