Personal Training

 Bij personal training staat u en uw persoonlijke doelen 100% centraal. Een personal trainer zorgt ervoor dat u optimaal, persoonlijk en gemotiveerd traint.

De belangrijkste redenen om te kiezen voor Personal Training zijn:

Persoonlijk: Bepaal je individuele doelstellingen, je persoonlijke route om deze doelstellingen te behalen en de mijlpalen onderweg.

100% persoonlijk afgestemde work-out: Je krijgt een gepersonaliseerd oefenprogramma en je work-out is helemaal afgestemd op je doelen, je behoefte, je fysieke belastbaarheid en medische achtergrond.

Volledig begeleid: Je krijgt bij elke oefening een persoonlijke instructie om deze op de juiste manier uit te voeren. Oefeningen worden gedemonstreerd. Bij elke oefening word je gecoacht en wordt gelet op de juiste houding.

Motivatie: Door de intensieve band met je Personal Trainer ontstaat een verantwoordelijkheid waarbinnen je jezelf en je trainer niet wil teleurstellen. Het effect van positieve motivatie en stimulans op moeilijke momenten is dat je niet snel zult opgeven. De één-op-één relatie met je trainer is bovendien een stok achter de deur: afspraak is afspraak!

Variatie: Bij een Personal Trainer zijn geen 2 sessies hetzelfde. Door de uitgebreide kennis van methodes en de verschillende training apparatuur en middelen hoeft geen enkele training hetzelfde te zijn. De personal trainer zal de oefeningen aanpassen afhankelijk van de ontwikkeling van je fitness niveau.

Onze Personal trainers

Small Group Training wordt bij Wijkel Groep verzorgd door twee trainers:

Eugene Martineau

“Als oud-Olympiër weet ik wat het is om topprestaties te leveren en vooral welke weg je moet bewandelen om je persoonlijke doelen te behalen. Vanuit mijn verleden als tienkamper, ben ik heel divers in de trainingsmethoden en oefeningen die ik gebruik.
Na mijn sportcarrière ben ik opgeleid als Actieve Revalidatie trainer en heb ik een opleiding hormoonfactor genoten. Deze combinatie maakt dat ik u prima kan begeleiden in een gezonde en sportieve leefstijl.”

Anne Handels

“Naast mijn studie Fontys Sporthogeschool heb ik in de Belgische Eredivisie volleybal gespeeld in Tongeren. In de afgelopen jaren heb ik veel mensen begeleid in het bewegen of sporten op hun eigen niveau, vaak vanuit een bepaalde klachtenachtergrond. Hierdoor kan ik mensen begeleiden binnen hun eigen intensiteitsniveau en voel ik goed aan waar uw mogelijkheden liggen. Ook op het gebied van voeding kan ik veel voor u betekenen door mijn opleiding orthomoleculaire voedingsleer.”

Personal Training – prijs

  • PT 1x per week: 200 euro per maand
  • PT 2x per week: 400 euro per maand
Aanmelden

Klik op onderstaande button voor het aanmeldformulier. Vul uw gegevens in dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bepalen we welk pakket het beste bij u past.

Aanmeldformulier
Meer Leefstijl en Sport:


Advies of afspraak maken?
Wijkel Groep staat voor zorg op maat!
Om te bepalen welk pakket het beste bij u past, of om een pakket op maat samen te stellen maken we graag een afspraak met u.

Bel Sandra of Lucienne via:


045 – 521 22 24

Voor Leefstijl Programma’s kunt u terecht bij onderstaande praktijken:


Praktijk HEERLEN NOORD
Bokstraat 67
6413 AS Heerlen

Routebeschrijving

Praktijk HEERLEN CENTRUM
Akerstraat 27
6411 GW Heerlen

Routebeschrijving