Small Group Training

 Small Group Training is sporten onder intensieve begeleiding van een trainer in groepen van 3 tot 6 personen. De trainer stelt samen met u uw persoonlijke doelen op vanuit een intake en begeleidt u om deze doelen te halen.

Als u behoefte heeft aan iemand die u ondersteunt, coacht en motiveert tijdens het sporten en die continue met u meedenkt hoe u uw doelen gaat realiseren en u hierbij continue uitdaagt om fanatiek te blijven, dan is Small Group Training de juiste vorm van sporten voor u.

Bij Small Group Training traint u in een groep met een vaste samenstelling of u meldt zich als groep samen aan. De trainingen vinden op vaste momenten in de week plaats.

Voordelen van Small Group Training
  • Persoonlijke doelstellingen
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Hoog intensieve begeleiding
  • Regelmatige evaluatie en bijsturing
  • Advies m.b.t. leefstijl en voeding
  • Trainen in kleine groep van 3-6 personen
Onze trainers

Small Group Training wordt bij Wijkel Groep verzorgd door twee trainers:

Eugene Martineau

“Als oud-Olympiër weet ik wat het is om topprestaties te leveren en vooral welke weg je moet bewandelen om je persoonlijke doelen te behalen. Vanuit mijn verleden als tienkamper, ben ik heel divers in de trainingsmethoden en oefeningen die ik gebruik.
Na mijn sportcarrière ben ik opgeleid als Actieve Revalidatie trainer en heb ik een opleiding hormoonfactor genoten. Deze combinatie maakt dat ik u prima kan begeleiden in een gezonde en sportieve leefstijl.”

Anne Handels

“Naast mijn studie Fontys Sporthogeschool heb ik in de Belgische Eredivisie volleybal gespeeld in Tongeren. In de afgelopen jaren heb ik veel mensen begeleid in het bewegen of sporten op hun eigen niveau, vaak vanuit een bepaalde klachtenachtergrond. Hierdoor kan ik mensen begeleiden binnen hun eigen intensiteitsniveau en voel ik goed aan waar uw mogelijkheden liggen. Ook op het gebied van voeding kan ik veel voor u betekenen door mijn opleiding orthomoleculaire voedingsleer.”

Small Group Training – prijs

  • SGT 1x per week: 60 euro per maand
  • SGT 2x per week: 120 euro per maand
Aanmelden

Klik op onderstaande button voor het aanmeldformulier. Vul uw gegevens in dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bepalen we welk pakket het beste bij u past.

Aanmeldformulier
Boek uw training

Afsluiten en plannen via AppyBee App

Al onze abonnementen en strippenkaarten bieden we uitsluitend via de Wijkel app aan. Hierdoor krijgt u als abonnementhouder meer inzicht in uw trainingstijden en kunt u deze zelf inplannen. U kunt zelfs een pauze in het abonnement in lassen tijdens een vakantie of bij ziekte.

Hiervoor dient u de AppyBee app voor Wijkel te installeren en een account aan te maken.

Registreer nu

U kunt daarna in de app een abonnement of strippenkaart afsluiten en een training boeken. Mocht u vragen hebben of heeft u hulp nodig bij het installeren vraag dan een van onze trainers, therapeuten of de secretaresses om hulp.

Meer Leefstijl en Sport:


Advies of afspraak maken?
Wijkel Groep staat voor zorg op maat!
Om te bepalen welk pakket het beste bij u past, of om een pakket op maat samen te stellen maken we graag een afspraak met u.

Bel Sandra of Lucienne via:


045 – 521 22 24

Voor Leefstijl Programma's kunt u terecht bij onderstaande praktijken:


Praktijk HEERLEN NOORD
Bokstraat 67
6413 AS Heerlen

Routebeschrijving

Praktijk HEERLEN CENTRUM
Akerstraat 27
6411 GW Heerlen

Routebeschrijving