Leefstijl Sporten

 Onder begeleiding van een Actieve Revalidatie trainer gaat u wekelijks op een vast moment in de week sporten. Hierbij sport u aan de hand van een persoonlijk trainingsschema. Dit schema kan afgestemd worden op doelen die u samen bepaalt met de trainer of die u meekrijgt van de fysiotherapeut.

Sporten in groepsverband

Bij de samenstelling van de groepen houden we rekening met de trainingsintensiteit, de doelstellingen en uw beschikbaarheid.

Hierdoor zijn er leefstijlgroepen die samen trainen vanuit eenzelfde klachten achtergrond (bijv. COPD, Diabetes II of Hart en Vaatziekten) of groepen die intensiever willen sporten (op basis van kracht- en conditietraining).

Groepen bestaan uit 10-12 personen, zodat er voldoende aandacht en begeleiding mogelijk blijft voor u binnen de groep.

Leefstijl sporten – prijs

U kunt bij Wijkel Groep kiezen voor 1 keer per week sporten of onbeperkt sporten. In de praktijk komt onbeperkt sporten neer op 2 of 3 keer per week.

U kunt kiezen voor een abonnement van 3 maanden of 12 maanden. Als u het abonnement voor langere tijd afsluit, is het iets voordeliger per maand.

Aanmelden

Klik op onderstaande button voor het aanmeldformulier. Vul uw gegevens in dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bepalen we welk pakket het beste bij u past.

Aanmeldformulier
Meer Leefstijl en Sport:


Advies of afspraak maken?
Wijkel Groep staat voor zorg op maat!
Om te bepalen welk pakket het beste bij u past, of om een pakket op maat samen te stellen maken we graag een afspraak met u.

Bel Sandra of Lucienne via:


045 – 521 22 24

Voor Leefstijl Programma’s kunt u terecht bij onderstaande praktijken:


Praktijk HEERLEN NOORD
Bokstraat 67
6413 AS Heerlen

Routebeschrijving

Praktijk HEERLEN CENTRUM
Akerstraat 27
6411 GW Heerlen

Routebeschrijving