Voedingsadvies

 Voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Voor de energiehuishouding is een goed gevarieerde voeding van belang. Naast energie heeft u ook voldoende vitaminen en mineralen nodig voor een gezond en sterk lichaam.

Veel mensen weten niet dat je lichamelijke klachten kunt verbeteren door middel van voeding. Bij lichamelijke klachten kun je denken aan: artrose, osteoporose, fibromyalgie, depressie, burn-out en spijsverteringsstoornissen. Bij Wijkel Groep werken verschillende mensen die zich gespecialiseerd hebben in de rol en impact van voeding bij een gezonde leefstijl. Hun kennis is gebaseerd op een drietal benaderingen van voedingsadvies:

  • Hormoonfactor
  • Orthomoleculaire voeding en suppletie
  • Klinische Psycho-Neuro-Immunologie

Vanuit deze kennis wordt vanuit voeding gekeken naar de hormoonbalans, de voorziening van alle benodigde bouwstoffen en mogelijke stoornissen in lichaamsfuncties.

Programma

Een voedingstraject bestaat uit 5 consulten. Binnen deze consulten krijg je een uitgebreide analyse op het gebied van tekorten aan vitamines/mineralen en wordt je huidige voedingspatroon onder de loep genomen. Vervolgens kijken we hoe we tot een goed en ‘vol te houden’ voedingspatroon kunnen komen.

Tijdens de evaluerende consulten kijken we samen of het patroon (nog steeds) het beste is, of dat er (op basis van nieuwe doelen) een aanpassing nodig is.

Voedingsadvies – prijs

Een voedingstraject bestaat uit 5 consulten van een half uur voor een prijs van 150 euro.

Aanmelden

Klik op onderstaande button voor het aanmeldformulier. Vul uw gegevens in dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bepalen we welk pakket het beste bij u past.

Aanmeldformulier

Afsluiten en plannen via AppyBee App

Al onze abonnementen en strippenkaarten bieden we uitsluitend via de Wijkel app aan. Hierdoor krijgt u als abonnementhouder meer inzicht in uw trainingstijden en kunt u deze zelf inplannen. U kunt zelfs een pauze in het abonnement in lassen tijdens een vakantie of bij ziekte.

Hiervoor dient u de AppyBee app voor Wijkel te installeren en een account aan te maken.

Registreer nu

U kunt daarna in de app een abonnement of strippenkaart afsluiten en een training boeken. Mocht u vragen hebben of heeft u hulp nodig bij het installeren vraag dan een van onze trainers, therapeuten of de secretaresses om hulp.

Meer Leefstijl en Sport:


Advies of afspraak maken?
Wijkel Groep staat voor zorg op maat!
Om te bepalen welk pakket het beste bij u past, of om een pakket op maat samen te stellen maken we graag een afspraak met u.

Bel Sandra of Lucienne via:


045 – 521 22 24

Voor Leefstijl Programma's kunt u terecht bij onderstaande praktijken:


Praktijk HEERLEN NOORD
Bokstraat 67
6413 AS Heerlen

Routebeschrijving

Praktijk HEERLEN CENTRUM
Akerstraat 27
6411 GW Heerlen

Routebeschrijving