Nieuwe stagiaires

Sinds 20 november lopen er twee stagiaires rond bij de Wijkel Groep. Beide stagiaires doen hun opleiding aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Lees verder om wat meer over ze te weten te komen.

Mijn naam is Robin Martens. Ik ben 22 jaar en kom uit Brunssum. Momenteel zit ik in mijn vierde leerjaar van de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd en ga ik mijn laatst stage bij de Wijkel-Groep lopen. 

In mijn vrije tijd dans ik op competitief niveau en daarnaast ga ik graag padellen of een stukje hardlopen.

Tijdens deze stageperiode ga ik voornamelijk met Hans en Daniël meelopen en proberen de laatste stap in mijn ontwikkeling te zetten als toekomstig fysiotherapeut.

Mijn naam is Siep Quadvlieg en ik ben 24 jaar. Ik kom uit simpelveld en ook ik zit in mijn vierde leerjaar aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd. Hiervoor heb ik de vooropleiding tot onderwijs assistent gedaan maar ben toch tot het besluit gekomen dat ik fysiotherapeut wilde worden.

Ik heb altijd al interesse gehad in sport en dan met name voetbal maar vanwege blessures ben ik daarmee moeten stoppen. Daardoor ben ik nu vaker te vinden in de sportschool. In mijn vrije tijd ga ik graag wat met vrienden doen en heb ik een voorliefde voor sneakers. 

Ik ga deze stageperiode met Melvin en Maurice meelopen. Hierin wil ik ervaring en nog meer kennis opdoen om me zo goed mogelijk voor te bereiden op mijn werkzaamheden als toekomstig fysiotherapeut.

Wij heten Robin en Siep van harte welkom en wensen hen veel succes bij hun stage.