Nieuwe stagiaires

Sinds 28 augustus lopen er twee stagiaires rond bij de Wijkel Groep. Beide stagiaires doen de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Lees verder om wat meer over ze te weten te komen.

—————

Mijn naam is Dinah Oostveen en ik ben 25 jaar. Momenteel zit ik in het vierde leerjaar van de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Voordat ik begon aan de opleiding tot fysiotherapeut heb ik de sportopleiding aan het CIOS afgerond met als specialisme healthcoach en sneeuwsport.

In mijn vrije tijd ben ik 3x per week te vinden in de sportschool of op de tennisbaan en ga ik graag op stap of naar festivals.

Ik ga deze stageperiode voornamelijk bij Kevin en Melvin meelopen en gedurende deze stage wil ik mijn skills verbeteren en leren van mijn begeleiders.

—————

Mijn naam is Nils Adang, ik ben 22 jaar en ik woon in Wijlre. Momenteel zit ik in mijn vierde leerjaar van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen.

Mijn hobbies zijn voetballen en afspreken met vrienden. Ik voetbal zelf bij sv Geuldal en ben daarnaast fysiotherapeut bij het onder 18 team van Fortuna Sittard.

Ik ga deze stageperiode voornamelijk stage lopen bij Hans en Daniël en bij hen proberen mijn skills te verbeteren.