Wijkel Fysio e-Health

 


Consult en therapie op afstand

Indien het voor u niet mogelijk is om de praktijk te bezoeken als gevolg van ziekte of de veiligheidsmaatregelen rondom het Coronavirus, biedt Wijkel Fysiotherapie u de mogelijkheid om een consult op afstand te plannen. Het consult op afstand kan zowel telefonisch als door middel van videobellen worden gerealiseerd.

Het videobellen wordt mogelijk gemaakt door middel een link die u van ons krijgt toegestuurd.

Bel ons via 045-5212224 om een afspraak te maken voor een consult op afstand.


Oefeningen bij consult en therapie op afstand

Voor de meest voorkomende problemen op het gebied van rug- knie-, schouder- en nekklachten hebben wij ter ondersteuning van de therapie op afstand oefeningen op video opgenomen die u zelf thuis in overleg met uw fysiotherapeut kunt uitvoeren.

Samen met u maakt de fysiotherapeut op maat een behandelplan met bijbehorende oefenschema’s, zodat de voortgang van uw herstel blijft gewaarborgd!

U ontvangt een wachtwoord voor toegang tot de voor u toegankelijke oefeningen.


Beweegprogramma’s

Wijkel biedt diverse verantwoorde beweegprogramma’s aan voor iedereen die door een lichamelijke beperking of een medische aandoening moeite heeft een actieve levensstijl te onderhouden. In het bijzonder voor mensen met:
– Artrose
– Diabetes Mellitus type 2
– Hart- en vaatziekten
– Oncologische revalidatie
– COPD

Omdat de toegang tot onze oefenruimte niet mogelijk is op dit moment hebben we een aantal beweegprogramma’s gemaakt die u thuis zelf kunt uitvoeren met behulp van instructievideo’s.

Daarnaast gaan we wekelijks een beweegprogramma met u delen via een nieuwsbericht. Houd hiervoor ook onze Facebook pagina in de gaten.

U ontvangt een wachtwoord voor toegang tot de beweegprogramma’s.

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 045-5212224.


Advies of vragen?Bel Sandra of Lucienne via:

045 – 521 22 24


Oefeningen


Beweegprogramma’s