Officiele opening Parallel-gebouw in Heerlen

Vandaag is door Wethouder Peter van Zutphen de officiële opening verricht van het Parallel-gebouw aan de Akerstraat 27 in Heerlen. Naast de vestiging van Wijkel-Groep zijn hier diverse zorgverleners gevestigd, zoals RAP revalidatie en Ascenditur waar Wijkel Groep nauw mee samenwerkt.

Namens Wijkel-Groep vertelde vestigingsmanager Frans Boumans, net als vertegenwoordigers van de andere huurders, aan de aanwezige genodigden waar Wijkel-Groep voor staat. Een nieuwe locatie met vertrouwde gezichten en de dienstverlening zoals u van ons gewend bent: Voor elke klacht de beste specialist. Na de toespraken werd buiten het reclamebord onthuld en was er tijd voor een borrel en konden de aanwezigen het gebouw bezichtigen.

Stichting Parallel is exploitant van het gebouw aan de Akerstraat 27, op de locatie waar vroeger het bekende ‘toerer-gebouw’ van voormalig ziekenfonds AZM stond. In het gebouw geven de diverse aanbieders van diensten, zorg op een eigen wijze vorm. Werken aan wat werkt voor de mensen vindt daarbij altijd plaats in een context van ontmoeting. Door de clustering van zorgdiensten kan met name door synergie een betere dienstverlening aan de cliënten worden verleend.

U bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 24 november tussen 11 en 14 uur zelf een kijkje te komen nemen op de open dag die in het gebouw wordt gehouden.

Tot dan…

Wijkel Groep – Heerlen Centrum
Akerstraat 27,
6411 GW heerlen
Tel: 045 – 521 22 24
mail: info@wijkel-groep.nl