PlusPraktijk

 


  • Vanaf 1 juli 2016 mag de praktijk van fysiotherapie Wijkel zich wederom voor twee jaar een PlusPraktijk noemen! Ook het HKZ certificaat is in de maand juni weer voor de komende drie jaar verlengd.


Wat betekent een Pluscertificaat voor u als patiënt?

Bij een PlusPraktijk weet u zich verzekerd van een optimale behandeling. Het betekent dat we als praktijk aantoonbaar met kwaliteit bezig zijn! Er wordt door de ziekenfondsen getoetst op zowel de kwaliteitseisen van de deskundigheid van de fysiotherapeuten (denk aan (bij)scholingen en cursussen), alsook de kwaliteit van de bedrijfsvoering. Dit dient allemaal van optimaal niveau te zijn. Verder wordt er gekeken naar de resultaten van de klanttevredenheids-onderzoeken, naar de standaardprocedure van de verslaglegging van uw klachten, naar de openingstijden en wachttijden en het aantal behandelingen die in deze praktijk gemiddeld nodig zijn voordat de klachten verholpen zijn. Ook wordt er getoetst of er meetinstrumenten en richtlijnen gebruikt worden en wordt het professionele netwerk van de praktijk onder de loep genomen. Denk hierbij aan korte lijnen met specialisten en huisartsen. Dit allemaal voor een optimale zorg.

Omdat de ziekenfondsen dit als een grote Plus zien voor hun verzekerden en hun vertrouwen in deze praktijken willen uitten betalen zij voor iedere behandeling een hoger bedrag uit dat aan de reguliere fysiotherapeut, hiervan merkt u als patiënt overigens niets. Het ziekenfonds neemt deze extra vergoeding geheel voor haar rekening omdat ze ervan overtuigd zijn dat goede en betere zorg uiteindelijk goedkoper is.

Hierdoor weet u dat u bij PlusPraktijk Wijkel in de beste handen bent!


Advies of afspraak maken?Bel Sandra of Lucienne via:

045 – 521 22 24


OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m donderdag
8:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag
8:00 t/m 20:00 uur

Praktijk HEERLEN CENTRUM
Akerstraat 27
6411 GW Heerlen

Routebeschrijving

Praktijk HEERLEN NOORD
Bokstraat 67
6413 AS Heerlen

Routebeschrijving

Praktijk BRUNSSUM / HOENSBROEK
Treebeekstraat 31
6446 XN Brunssum

Routebeschrijving