Cliënten informatie 2020

Het zorglandschap verandert in een hoog tempo. Voor u als klant en voor ons als zorgverlener heeft dat consequenties. Via dit bericht willen we u op de hoogte brengen van de belangrijkste zaken.

Kies uw zorgverzekering heel bewust in 2020

Het wordt steeds moeilijker om uitgebreid fysiotherapie te gebruiken vanuit de zorgverzekering. Polissen met extra of zelfs ongelimiteerde fysiotherapie worden steeds kostbaarder of helemaal niet meer aangeboden.

Ieder jaar selecteert het KNGF, de branche vereniging van fysiotherapeuten, de beste (aanvullende) zorgpolissen voor fysiotherapeutische zorg.

  • Voor deze polissen geldt geen medische selectie. U wordt dus toegelaten zonder dat er naar uw gezondheid wordt gekeken
  • Met deze polissen kunt u zelf kiezen naar welke fysiotherapeut u gaat

De polissen in het overzicht op de website geven wat ze beloven als het gaat om de dekking voor fysiotherapie. Ze selecteerden de beste polissen voor 9, meer dan 25 of meer dan 30 behandelingen. Kijk voor meer informatie op de website:

 https://www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd/de-beste-zorgpolissen-in-2020/

 

Hoe werden de polissen vergeleken? 

KNGF vergeleek de beschikbare (aanvullende) polissen voor 2020 via de onafhankelijke website www.zorgverzekeringwijzer.nl