Sjtadsprins Erik I

Op 4 januari 2020 is onze eigen Erik Gerards geproclameerd als Sjtadsprins van Heerlen. Toen hij 3 jaar oud was, werd hij voor het eerst meegenomen in de mooiste optocht van Limburg. Hij omschrijft zichzelf als “inne richtige sjtolse Winkbuul”. Carnaval loopt het hele jaar als een rode draad door zijn leven. Vasteloavend viert hij het liefst met zijn vrienden van V.V. I van hoe?, opgericht in 2013. Daarvoor was hij lid van V.V. Ummer de Letste.

Na zijn studie fysiotherapie aan HS Zuyd in Heerlen volgde Erik de specialisatie tot Manueel Therapeut aan het SOMT. Hij werkt als fysio/manueel therapeut bij Fysiotherapie Wijkel in Heerlerheide. In zijn vrije tijd is hij een sportief gezelligheidsdier en stapt hij graag op de racefiets of mountainbike of gaat een rondje hardlopen door het Limburgs land. Een avondje lekker koken, eten, drinken en gezelligheid met vrienden of familie slaat hij nooit over.

Sjtadsprins worden bij H.V.V. de Winkbülle in zijn eigen Heële is een grote droom die uitkomt. In zijn goede vriend Jeroen Hollewijn heeft hij de perfecte adjudant gevonden. Sjtadsprins Erik I en adjudant Jeroen zijn er klaar voor om er dit carnavalsseizoen één groot feest van te maken.

Op zaterdag 18 januari 2020 vindt de receptie van Sjtadsprins Erik I plaats bij Schunck aan de Bongerd in Heerlen.
Vanaf 19:11 uur is iedereen van harte welkom om hem te feliciteren. Bekijk het hele programma op www.winkbulle.nl/programma

Foto’s:©Parkstad Actueel