Sportfysiotherapie bij Wijkel Groep

Heeft u een sportblessure of een aandoening waarbij u op een sportieve en actieve manier moet revalideren? Dan bent u bij de sportfysiotherapeut aan het juiste adres.

Onze sportfysiotherapeuten Tom Corstjens, Daniël Habets, Frans Boumans en Ben Wijkel zijn Master geschoolde sportfysiotherapeuten. Ze bezitten een specialisatie of verbijzondering en zijn specialistisch geschoold om u de optimale sportzorg te bieden.

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. De sportfysiotherapeut richt zich op de behandeling en het voorkomen van sportblessures. De sportfysiotherapeut behandelt niet alleen fanatieke top- en recreatiesporters. Hij behandelt ook ouderen en jongeren waarbij sportrevalidatie een belangrijk onderdeel van de behandeling is.

De sportfysiotherapeut richt zich niet alleen op herstel van de blessure. Er wordt tevens voor gezorgd dat de aanwezige klachten niet meer terugkomen. We laten de behandeling daarbij  zoveel als mogelijk aansluiten bij de beoefende sport of het doel van de cliënt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne – en functionele trainingsapparatuur. De revalidatietraining wordt zo nodig ondersteund door manuele behandeltechnieken, dry needlingEPTE of Medical Taping.

Heeft u last van een sportblessure? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.