Stagiaires Lotte en Jana

Momenteel kunt u twee stagiaires tegenkomen in onze praktijken, namelijk Jana Becker en Lotte Brouwers. We stellen ze graag even aan u voor:

Lotte Brouwers (22) is 4e jaars Fysiotherapie studente aan de Hogeschool Zuyd en loopt momenteel stage bij Wijkel Fysio. Lotte is geboren in Heerlen en woont bij haar ouders in Brunssum. Samen met haar vriend, die ook fysiotherapie studeert, wil ze wel gaan samenwonen. In haar vrije tijd rijdt ze graag paard, doet aan fitness of wandelt met haar honden. Na haar afstuderen wil ze zich graag specialiseren. Welke richting weet ze nog niet, maar haar interesse liggen bij neurologie en geriatrie. Lotte is tot en met 12 november bij ons waar ze meeloopt met Daniel en Hans.

Jana Becker (20) is ook 4e jaars Fysiotherapie studente aan de Hogeschool Zuyd. Jana is afkomstig uit Raeren in het Duitstalige gedeelte van België en woont nog bij haar ouders. Voordat ze op zichzelf gaat wonen wil ze eerst haar studie afmaken en goed sparen. Ze loopt tot en met 12 november mee met Melvin, Maurice en Kevin en dat heeft haar nu al geholpen bij de keuze voor een specialisatie; osteopathie. In haar vrije tijd speelt ze tennis en doet ze ook aan fitness.

Jana Becker

We heten Lotte en Jana welkom en wensen hun een leerzame stage toe…