Stagiaires Yarka en Luc

Ze lopen al een aantal weken bij ons mee; stagiaires Yarka Gijsen en Luc Blanken. En tot 11 november kunt u ze nog tegenkomen op onze praktijk in de Bokstraat.

Yarka is 26 jaar en komt uit Lanaken België. Na eerst 2 jaar fysiotherapie te hebben gestudeerd in België, is ze toch overgestapt naar de opleiding bij Hogeschool Zuyd in Heerlen. Daar zit ze in haar laatste jaar en ze hoopt volgend jaar af te studeren. Als ze niet studeert of werkt vind je haar bij de fitness of wandelt ze met haar oude hondje. In de winter staat ze graag op de latten in de sneeuw. Na haar opleiding wil ze graag iets gaan doen met sportfysiotherapie. Een master komt later wel, maar dan zou ze het liefst werken bij een sportclub, voetbal of volleybal.

Luc is 24 jaar en komt uit Munstergeleen. Na zijn opleiding aan het CIOS is hij nu laatstejaars student fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Hij woont nog thuis en heeft een vriendin. Na zijn afstuderen wil Luc graag aan het werk om ervaring op te doen als fysiotherapeut. Daarbij heeft hij nog geen idee van een mogelijke specialisatie. In zijn vrije tijd is hij op het voetbalveld bij het 2e elftal van SVM in Munstergeleen te vinden, want voetbal is zijn passie.