Teamuitje 2021

Wellicht was uw therapeut vorige week licht beschadigd aan het werk, dit kwam dan door zijn of haar tomeloze inzet tijdens het teamuitje. Bij aankomst werden er door de jongste en de oudste van het stel teams gemaakt en was de indeling bekend.

Tijdens het eerste onderdeel werd meteen duidelijk er word hier vandaag gestreden. In Sevenum werd er namelijk met het mes tussen de tanden gestreden door het personeel in verschillende onderdelen. Van de hindernisbaan tot het broekhangen, geen enkel onderdeel werd gespaard. Zoals Andre Hazes het ooit al bezong, met bloed zweet en tranen werd alles gegeven.

Uiteindelijk trok het team onder leiding van Eugene aan het langste eind. Deze teleurstelling kwam de rest van de groep snel te boven omdat er bij terugkomst in Heerlen een diner bij Gasterij ‘t Oude Poorthuys op de planning stond.

Hier werd de dag nogmaals besproken en de teamspirit nogmaals goed aangehaald onder het genot van een heerlijk hapje en welverdiend drankje. Al met al kunnen we concluderen dat dit fitte en enthousiaste team medewerkers weer met nieuwe energie en een sterkere band aan de slag gaat. Gelukkig hebben we de foto’s nog…