Mentaal fitte medewerkers

 


Rust in je hoofd

Als je niet lekker in je vel zit kun je niet optimaal presteren op het werk of privé. Of het nu onverwerkte belemmeringen uit het verleden betreft of dat de medewerker begeleiding nodig heeft in de zoektocht naar zichzelf. Onze therapeuten helpen de medewerkers weer met het vinden van de juiste mentale balans.

De mogelijkheden:
Psychologie

Als bij de intake gebleken is dat de medewerker ook met psychische problemen kampt, wordt er doorverwezen naar de psycholoog. Samen met een vaste therapeut wordt afgerekend met problemen uit het verleden of worden denk- of gedragspatronen veranderd of doorbroken. Alles om de mentale weerbaarheid van de medewerker te verhogen en het optimaliseren van (sociaal) gedrag.

Life coaching

De life coach helpt de medewerker beter in het leven en het heden te staan. Door antwoorden op vragen te vinden als; wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en wat besluit ik, helpt de vaste therapeut de medewerker weer in beweging te komen. De medewerker wordt begeleid om zichzelf weer te vinden, meer zelfvertrouwen, groei en balans te creëren om te komen tot blijvende gedragsverandering door een beter zelfbeeld.

Bekijk ook:


Meer informatie?Bel ons voor een afspraak bij ons op de praktijk of bij u op locatie:

045 – 521 22 24


Praktijk HEERLEN CENTRUM
Akerstraat 27
6411 GW Heerlen

Routebeschrijving

Ons team