Wat is shockwave therapie?

Shockwave therapie is een innovatieve en zeer doeltreffende behandelmethode. De term “shockwave” verwijst naar mechanische schokken die als een golf door het weefsel gaan. Het gaat om hoorbare energetische geluidsgolven, die helende eigenschappen hebben. In de fysiotherapie wordt shockwave therapie gebruikt bij de behandeling van spier- en peesklachten, verkalkingen zoals in schouder, (in) scheuring van spieren en hielspoor.

Ook voor shockwave therapie bent u bij de Fysio Wijkel aan het juiste adres. Onze geschoolde shockwave fysiotherapeuten bezitten een verbijzondering en zijn specialistisch geschoold om u met shockwave te behandelen.

Wij gebruiken daarbij de nieuwste shockwave apparatuur van Storz en beschikken we zowel over apparatuur voor Radiale Shockwave als Gefocusseerde shockwave.

Tijdens uw eerste consult zullen de behandelbare factoren in kaart worden gebracht, met behulp van echografie en andere moderne testapparatuur. Aansluitend maken we een persoonlijk behandelplan om u zo optimaal mogelijk te laten herstellen van uw klachten.

Heeft u een aandoening waarbij shockwave een uitweg kan bieden? Bel ons op 045-521 22 24 voor het maken van een afspraak.