Wijkel Fit Workout!

Gedurende de Corona-tijd is iedereen zich er meer dan tevoren van bewust dat het belangrijk is om fit en vitaler te worden! Ben je sportief en ben je gemotiveerd om thuis aan de slag te gaan? Houd dan onze Facebook pagina in de gaten.

Wij gaan iedere donderdag middag om 12.00 uur LIVE op Facebook met een 30 minuten durende intensieve Wijkel Fit Workout! Wij zullen de Wijkel Fit Workout een paar dagen van tevoren aankondigen en toelichten op Facebook, zodat iedereen weet wat de benodigdheden zijn.

Voor iedereen die van een uitdaging houdt posten wij iedere maandag een nieuwe Wijkel Challlenge. Ga de strijd aan met onze medewerkers en neem de Challenge aan! Op vrijdag wordt de Challenge-Ranking gepost.  Ook deze Challenge wordt een paar dagen van tevoren aangekondigd.

Heb je interesse in meer exclusieve Wijkel Fit Workouts? Neem dan contact op met onze medewerkers en meld je aan voor een abonnement!

Voor de abonnementhouders blijven de Wijkel Fit Workouts beschikbaar op https://wijkel-groep.nl/oefeningen/oefeningen-beweegprogrammas/ . Maak gebruik van je inlogcode en werk aan je fitheid!

Met gezonde groet,

Team Wijkel Groep