Wijkel Groep fysio partner SV Langeberg

Met gepaste trots laten we u weten dat Wijkel Groep en SV Langeberg de komende jaren met elkaar gaan samenwerken. Afgelopen woensdag tekenden Ben Wijkel en François Schils (voorzitter SV Langeberg) een partnerovereenkomst, die Wijkel Groep als fysio partner aan SV Langeberg verbindt voor de komende 3 jaar. De ondertekening vond plaats in het bijzijn van bestuurslid Hans Schils (SV Langeberg) en Frans Boumans en Rachelle Post (Wijkel Groep)

Rachelle Post zal als fysiotherapeut op dinsdag en vrijdag op het trainingscomplex aanwezig zijn om de selectiespelers tussen 18.45 en 19.30 uur te behandelen. Overige leden kunnen vanaf 19.30 tot 20.15 uur worden behandeld. Samen met de technische staf van SV Langeberg wordt binnen het partnership meegedacht over het verder verbeteren van de fysiek prestaties middels testen, oefenprogramma’s, workshops en events.

Voetbalvereniging SV Langeberg uit Brunssum is een zeer gezonde en maatschappelijk bewogen vereniging die de afgelopen jaren gegroeid is van 420 naar 510 leden en is nog steeds groeiende. De vereniging bestaat uit 17 jeugdelftallen, 3 lagere herenteams, een veteranen team, 2 damesteams en de selectie van het 1een 2eelftal.