Over ons

 


Uw gezondheid in goede handen

Wijkel Groep is een specialistisch fysiotherapie bedrijf met aanvullende dienstverlening gericht op leefstijl en coaching. Door een hoog kennisniveau van onze behandelaren en gespecialiseerde ervaring in de behandeling van klachten bieden wij de best mogelijke curatieve zorg. Daarnaast bieden we patiënten de mogelijkheid middels leefstijl en coaching preventief aan de slag te gaan met een vitale en gezonde levensstijl. Door de combinatie van fysiotherapie en leefstijl proberen we mensen intrinsiek te motiveren om bewust bezig te zijn met hun eigen gezondheid. Door mensen tijdens de fysiotherapie veelvuldig met oefentherapie en actieve revalidatie aan de slag te laten gaan verkleinen we de stap naar een actieve leefstijl.

Oprichter is Ben Wijkel. Ben werkt sinds 1990 als fysiotherapeut. Voordat hij in 2007 gestart is met fysiotherapie Ben Wijkel was hij eigenaar van twee praktijken in Duitsland (1995-2002) en een reïntegratiebedrijf (1999-2006). Zijn passie ligt in de sportfysiotherapie en –revalidatie. Daarnaast gaat hij na zijn vele opleidingen, zoals arthropraxie en viscerale therapie, uit van een holistische kijk op de klachten van de cliënt om zo de meest adequate oplossing te bieden.

Sinds 1 januari 2022 is Daniël Habets toegetreden als mede eigenaar bij de Wijkel Groep. Daniël is al sinds 2007 werkzaam bij Wijkel. Niet alleen als kundig (sport)fysiotherapeut en diagnost, maar ook geeft hij al jaren leiding aan het team. Eerst op de Beersdalweg en later op de Bokstraat.

Naast Ben en Daniël werken ervaren en gedreven medewerkers vanuit drie locatie’s aan uw herstel.

Alle fysiotherapeuten werkzaam in de praktijk staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF.

Onze Visie

Mensen actief bewegen en inspireren tot fysieke en mentale balans. Naast onze reguliere methodieken en technieken staat de mens bij ons centraal. Waarbij wij onze wetenschappelijk onderbouwde kennis en inzichten integraal inzetten.

Kwalificaties

  • Alle fysiotherapeuten werkzaam in de praktijk staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF.
  • Wijkel Groep is voorkeursleverancier voor de CZ-groep.
  • Wijkel Groep is in het bezit van het HKZ kwaliteitskeurmerk van de KIWA.


Advies of afspraak maken?Bel Sandra of Lucienne via:

045 – 521 22 24


OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m donderdag
8:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag
8:00 t/m 20:00 uur

Praktijk HEERLEN CENTRUM
Akerstraat 27
6411 GW Heerlen

Routebeschrijving

Praktijk HEERLEN NOORD
Bokstraat 67
6413 AS Heerlen

Routebeschrijving

Praktijk BRUNSSUM / HOENSBROEK
Treebeekstraat 31
6446 XN Brunssum

Routebeschrijving